طريقه روووووعه للعمل الدجاج المقرمش ...
المقاديـــر :
صحنين فيليه الدجاج - بهارات مشكلةحسب الرغبه-3بيضات- كوب ونصف دقيق-
كوب ونصف شوربة كويكر - ربع كاس عصير ليمون-2مك خل - كأس ماء
3مك ملح- كركم .
الطريقة :
يقطع الدجاج مكعبات ثم يوضع في زبديه ثم نضع عليه البهارات والملح والليمون والخل والماء و يترك نصف ساعة
ثم يغمس في الدقيق ثم في البيض ثم في الكويكر مع ملا حظة وضع قليل من الملح والبهارات والكركم في الكويكر قبل غمس الدجاج به
ثم يوضع في الفريزر لمدة ربع ساعة حتى يتماسك ثم يقلى على نار متوسطة وبالعاااااافيه .
ملحوووووووووظه جديده
لاني عملتها النهارده في الغدا بس زودت عليها كورن فليكس طلعت تجنننننننننننن
بعد ما تتبليها في الدقيق والبهارات تضربي بيضتين تانين بملح وفلفل وتغطسيها فيها بالدقيق وكل الخلطه ايلي فاتت وبعد كده تجيبي كورن فليكس وتكسريه شويه كمان وتغمسيها فيه
وتحطيها في الفريزر عشر دقايق بس تمسك وبعدين تحمريها في زيت