السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
تكلمنا يا اخواتى من قبل عن التوفير ولكن لابد مع مراعاة الجودة.
lممكن مثلا تعملى سمن بلدى من البيت ومش هتكلفى كتير.كلنا طبعا بنجيب اللبن ويا ريت يكون دسم
وطازة وبعدين بنغليه ونحطه فى الثلاجة حتىيتجمع القشطة
مخبيش عليكم انا كنت بجمع القشطة كل مرة فى علبة وكنت بشيلها فى الفريزر.كنت بستعملهافى عمل
المكرونة بالبا شميل.لكن ده مكنش ديما.ففكرت اجمع كمية واخرجها من الفريزر لما تسيح خالص لان
لو استعملناها من غير ما تسيح كمية السمن الخارج هتكون قليلة
لكن تسيح القشطة وناخدهاونحاول نربها وندعكها باليد فى اتجاه اليمين
مع الدعك هتتكون عندناكور دهنيةوهينفصل عنها لبن نحاول نلم الكور ونعصرها ونجمعها ونحفظها فى الفريزر وناخدها نسيحها وقت ما تحتاجى.وبالف هنا
وهتعجبكم صدقونى.[جربوها وقولولى رايكم.